dilluns, 5 de maig del 2008

Dancing or not dancing, this is the question

Queden tres mesos i ja hem començat a acceptar que això és un cada vegada més un bodorrio de pa sucat amb allioli. Per cortesia de la rulot gaudirem d'uns magnífics altaveus per posar música enllaunada...però com que escollim nosaltres els grups i les cançons ho porteu clar. Per a mostra el següent vídeo.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola nens :-)

Enhorabona per la decisió. Creiem que és la més encertada en la vostra situació. De fet, creiem que és tan encertada, que hem decidit imitar-vos. Apa!

Carles i Cristina X-))

;-)

Anònim ha dit...

Hola, wapos.
¿Cómo va la depre-agobio-bodorrio?
Pau, siempre puedes raptar a la novia.... con el permiso de la suegra, ¿EH?
Julia, vas a ser la novia más guapa y fashion de Mediona, alrededores, Catalunya y parte del universo. Te lo juro por Arturo, Snoopy, Candy-Candy y La Princesa Prometida. Te quiero mucho. Y no te agobies, por favor. Si tu mami te agobia, envíala a la merda. ¿Vale?
Muakkkkkkkkkk

SograMarimont

Laia ha dit...

Hola, sóc la Laia (l'altre Laia, la del Cristian xD) res, que només volia felicitar-vos pel bodorrio :P i de pas deixar clar que ja sóc una noia sana (no com per reis... en fi)

molta sort ;)

Mad byte writer ha dit...

Hola! Jo sóc en Cristian (el de l'altre Laia xD)
Com digué el cavaller de la darrera creuada:

"Heu sabut triar amb encert"

Moltes felicitats! ;)

Anònim ha dit...

Eps!

Sóc el Carles, el "tiet" del Pau.

No m'aclaro amb això dels posts, i no sé crear un fil nou. Pau, em tires un "cable"?

Ah! No deixis que et despullin a la despedida, i sobretot, si veus que algú amaga un bitllet de tren a Cáceres enmig de la festa, i insisteix molt per a que beguis, fuig corrents ;-)